Дженифър Анистън планира да осинови дете
Звездата тайно посещава сиропиталище
Публикувана: 1 Apr 2020 | 8:50

Дженифър Анистън планира да осинови дете. Това съобщава списание „Closer UK, позовавайки се на източник, близък до звездата.


Според информацията, актрисата тайно е посещавала мексиканско сиропиталище, което подпомага през последните няколко месеца. Най-вероятно тя вече е задействала процедурата, за да може да вземе дете оттам.


„Тя обмисля това от години, но сега Джен смята, че е на правилния етап от живота си, за да предприеме сериозни стъпки към осиновяване. Тя има подкрепата на семейството си и всички приятели около себе си“, коментира източникът.


През годините Анистън неведнъж е споделяла, че иска да стане майка. По-рано се носеше слух, че тя е разучила възможностите да се сдобие с дете чрез сурогатна майка.


Много от таблоидите пишат, че Дженифър, която е в отлични приятелски отношения с Брад Пит, е разговаряла с него за осиновяването, за да научи повече подробности. Като баща на три осиновени деца, той ѝ е дал съвет как да постъпи.


В свои интервюта звездата от сериала „Приятели“ често говори за натиска върху жените в обществото за това да станат майки, пише Tialoto.bg.


„Това, където пише, че не мога да задържа нито един мъж не е вярно. Нито съм тъжна, нито съм съкрушена! Глупост е и това, че отказвам да имам бебе, защото съм егоистка, която мисли само за кариерата си!“, казва тя пред Джими Кимел.


По думите на Анистън, никой не знае през какво е преминала и каква е основната причина за да няма деца все още, затова не може и да я съди.


Четете още: Яна и Саша Митеви: Щастието е най-голямо, когато успехът е споделен

Коментари ( 0 )