IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
16:54 | 2 април 2020
Обновен: 05:47 | 17 април 2024

Даниел Радклиф: Благодарен съм, че нямам деца

Ето защо

По материала работи: Пламен Янков
Даниел Радклиф: Благодарен съм, че нямам деца

Даниел Радклиф се радва, че още няма деца.


Той и приятелката му Ерин Дарк в момента са в изолация и се чувстват много добре. Те били благодарни, че нямат деца, които да се налага да забавляват, докато стоят по цял ден вкъщи.


Акьорът от филмите за Хари Потър признава, че двамата с Ерин не са напускали дома си в Ню Йорк от повече от седмица. Искало им се е да имат куче, за да имат извинение да излязат на разходка, но били щастливи, че нямат дете точно сега.


"И двамата сме в ситуацията, в която никога не сме били по-благодарни, че нямаме дете, но и по-раздразнени, че нямаме куче. Но, като цяло, в сравнение с повечето хора, ние сме много, много добре", съобщава Радклиф пред "Vulture".


Скоро актьорът стана жертва на фалшив слух, припомня Teenproblem.net.


Акаунт в Twitter, който се представи за горещи новини на BBC (BBC Breaking News), скоро разпространи фалшивата новина, че Даниел Радклиф има коронавирус.


"Тестовете на Даниел Радклиф за коронавирус са положителни. Актьорът е първата известна личност, за която публично е потвърдено, че има тази болест", написаха от фалшивия акаунт.


Този пост вече е изтрит, но много фенове повярваха на новината, а някои медии я публикуваха.


Даниел се пошегува, че хората помислили, че е болен, защото е много блед.


Четете още: Принц Албер пребори коронавируса

Коментари

Новини Варна