IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Общество
16:42 | 18 март 2020
Обновен: 07:08 | 18 март 2024

Петя Проданова: Създадена е организация за раздаване на дезинфиктанти на етажната собственост

Служители на районната администрация поетапно ще посетят и доставят на място препаратите

По материала работи: Пламен Янков
Петя Проданова: Създадена е организация за раздаване на дезинфиктанти на етажната собственост

Организацията от служители на районната администрация поетапно ще посетят и доставят дезинфекционни препарати, съобщи от своя фейсбук профил кметът на Район "Приморски" Петя Проданова.
 

"Уважаеми управители на сгради в режим на етажна собственост и жители на Район „Приморски”, във връзка обявеното от Народното събрание на Република България извънредно положение заради епидемичната обстановка, предизвикана от Коронавируса и на основание Заповед на Кмета на Варна, Иван Портних, ВИ ПРИКАНВАМЕ да предприемете действия за ежедневна дезинфекция на общите части на обитаваните от Вас жилища, включващи входни врати, асансьори и вратите им, етажни площадки, стълбища, стълбищни парапети...", написа Проданова.
 

Тя заяви, че организацията от служители на районната администрация поетапно ще посетят и доставят на място дезинфекционни препарати. Графикът ще бъде публикуван и актуализиран всеки ден на сайта на кметството!


"Районът е разделен на 8 зони. Днес, 18 март, сряда, от 15.00 до 17.30 ч,. на етажните собствености по ул.” Карамфил” и ул. „Ружа” екипи от администрацията ще предоставят на Домоуправител или друг представител дезинфектант.", допълни районния кмет.


"Моля да осигурите присъствие и да спазвате инструкцията за употреба на препарата! Ежедневно ще бъде обявен график за снабдяване с дезинфектант и в останалите части на Район „Приморски”, написа още тя.


Четете още: Николай Костадинов: Раздаваме дезинфектанти на домоуправителите във „Владиславово“
 



 

Коментари

acutiquf ( преди 3 години )
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Amoxicillin 500 Mg Buy Amoxicillin Online zul.wjdp.chernomore.bg.ssq.id http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
agituupiwo ( преди 3 години )
http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Buy Amoxicillin Amoxicillin kie.mvpt.chernomore.bg.xlv.cd http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна