IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
13:40 | 14 октомври 2019
Обновен: 03:26 | 28 март 2024

„Черно море Тича“ без трима срещу „Балкан“

Николай Георгиев и Мартин Стефанов се контузиха срещу „Левски“, оперират Кристиян Кръстев

По материала работи: Борис Проданов
„Черно море Тича“ без трима срещу „Балкан“

Двама баскетболисти на „Черно море Тича“ получиха травми от мача срещу „Левски ЛУКойл“, загубен от варненци след 62:82 в зала „Конгресна“ на ДКС в четвъртък вечерта. По 13 – 14 минути записаха Николай Георгиев и Мартин Стефанов.

 

Георгиев е с болки в адуктора. За времето си на терена във Варна срещу „сините“ той постигна 4 т. и 4 борби.

 

Мартин Стефанов стъпи на криво и контузи десния си глезен. Рентгеновите снимки изключиха счупване, но тепърва ще се види колко дълго ще е отсъствието на младото крило на варненци. Преглед при клубния президент д- р Георги Ганчев ще даде конкретен отговор за състоянието на баскетболиста. Намиращият се в отлична форма Стефанов имаше преди момента на травмата 7 т. и 3 борби.

 

В следващия кръг „Черно море Тича“ гостува на „Балкан“ в събота в Ботевград. За този мач под въпрос е Георгиев, който има шансове „фифти-фифти“ за участие.

 

Кристиян Кръстев не игра срещу „Левски“. За него старши треньорът на „Черно море Тича“ Галин Стоянов – Патрика разкри, че му предстои операция за отстраняване на шип.

 

Още по темата: Черно море Тича се даде на сините във Варна

Коментари

Новини Варна