Георги Недев: Ежедневен е контролът в район „Одесос“ във Варна
Търговските обекти се дезинфекцират, следи се да не се допуска струпване на хора
Публикувана: 1 Apr 2020 | 15:10

Предприети са всички мерки в район „Одесос“, съгласно заповедите на кмета на Варна Иван Портних. Това каза за Медийна група „Черно море“ кметът на „Одесос“ Георги Недев.

 

Извършват се ежедневни проверки на работещите магазини и заведенията за доставки в района, относно съобразяват ли се с противоепидемичните предписания. По думите на кмета, като цяло гражданите и търговците в района са дисциплинирани. Търговските обекти се дезинфекцират, следи се да не се допуска струпване на хора. В случай на констатирани нарушения, подаваме сигнал и  обекта се запечатва, отбеляза Недев.

 

Кметът на „Одесос“ увери, че снабдяването на етажните собствености с дезинфекционни материали се извършва ежедневно. Както и в останалите райони домоуправителите получават хлорни таблетки, кислородна вода и спирт. Към момента са обхванати 2/3 от 3 800 етажни собствености в района.

 

По инициатива на кмета Иван Портних  доброволци раздават предпазни маски на възрастните хора пред големите търговски обекти и на ключови места в града.

 

Ивайло Маринов: Всички етажни собствености в район „Аспарухово“ получиха второ зареждане с дезинфекционни препарати

Петя Проданова: Продължава снабдяването на етажните собствености с дезинфектанти в район „Приморски“

Николай Костадинов: За близо 650 етажни собствености във „Владиславово“ се прави второ зареждане с дезинфектанти

Христо Христов: Дежурни екипи работят и през уикенда в район „Младост“

 

Коментари ( 0 )