IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
12:08 | 16 юни 2019
Обновен: 03:35 | 28 февруари 2024

Митко Рангелов ще детронира Байерн за Купата на Германия

Носителят на трофея ще играе с Енерги Котбус в първи кръг

По материала работи: Пламен Янков
Митко Рангелов ще детронира Байерн за Купата на Германия

Димитър Рангелов и Енерги Котбус ще опитат да детронират носителя на купата на Германия - Байерн Мюнхен. Баварците ще гостуват на четвъртодивизионния тим в първия кръг, отреди тегленият днес жребий, докато Кемницер ФК на национала Георги Сърмов посреща Хамбургер ШФ.


Рангелов премина в Енерги в началото на миналия сезон и вкара седем гола в 24 мача, докато Сърмов подписа с Кемницер на 30-и април, припомня Gol.bg.


Баварците, които спечелиха дубъл през миналия сезон, ще срещнат Енерги за първи път от 2009-а година насам, когато клубът от Котбус изпадна от Бундеслигата. Борусия пък ще се изправи срещу носителя на купата от 1985-а година Юрдинген, който победи именно Байерн за трофея тогава.


Вторият финалист в турнира от миналия сезон РБ Лайпциг ще пътува до Оснабрюк. Шестодивизионният Залмрор, който е и клубът с най-ниско класиране сред участниците, пък ще домакинства на Холщайн Кийл.


Четете още: От Дарби към Челси: Давайте ни 4 милиона паунда и взимайте Лампард

Коментари

Новини Варна