Варна 16°
fallback
Живот
11:08 | 19 декември 2018
Обновен: 11:24 | 27 април 2024

Топенка със зехтин, чесън и пармезан

Време на приготвяне: 10 мин Порции: 4

По материала работи: Слав Велев

Продукти:

1 ч.ч. зехтин

4 скилидки стрит чесън

щипка червен лют пипер

сол, черен пипер на вкус

4-5 с.л. фино настърган пармезан

2 с.л. нарязан магданоз

Приготвяне:

Всички съставки се комбинират в купичка и се разбъркват.

 

Сервирайте с хрупкав хляб или питка.

 

az-jenata.bg

Четете още: Рецепта на деня: Коледно топло предястие Hidden piglets

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback