Продукти:
2 чаши натрошени крекери с вкус на сирене 1 чаша кромид лук, ситно нарязан на кубчета ½ чаша галета 2 супени лъжици сусамово семе сол и черен пипер на вкус 4 бр пилешки гърди без кожа, нарязани на половини 3 супени лъжици майонеза
Приготвяне: Смесете крекерите и лука заедно с галетата, сусама, солта, черния пипер в купа. Разбъркайте и заделете настрана. Измийте пилешките гърди и ги подсушете. Нанесете тънък слой майонеза навсякъде по тях. След това потопете в сместа с крекерите. Направете това от двете страни на месото. Поставете пилешкото в предварително подготвена и намазнена тавичка. Поръсете обилно с останалата част от сместа в крекерите. Напръскайте пилето малко с олио и вода. Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 40 минути.