Варна °
fallback
Живот
09:48 | 26 октомври 2015
Обновен: 15:51 | 14 май 2025

Индийска салата с пиле и авокадо

Рецепта на деня

По материала работи: Деян Михайлов

Продукти: 500 г пилешки гърди 1/2 салата айсберг 2 бр авокадо 2-3 препечени филийки 1 глава червен лук зехтин пресен лимонов сок 3 ч.л. кимион сол, черен пипер

Приготвяне: Нарежете месото на малки парченца и го поръсете с кимион. По желание предварително може леко да счукате кимиона. След това загрейте добре мазнината и запържете месото. През това време накъсайте марулята/айсберга, нарежете лука и авокадото. Когато месото е готово може да го прибавите към зеленчуците и да овкусите с лимонов сок, зехтин, сол и пипер. Накрая добавете нарязани на кубчета препечените филийки.

Автор на статията:
Деян Михайлов
0 коментара
fallback
fallback