Продукти:
500 г паста пене 2 супени лъжици зехтин 2 скилидки чесън, смлени 2 домата, обелени ½ чаша пресен босилек, нарязан сол и черен пипер на вкус ¼ чаша водка
Приготвяне: На умерен огън загрейте зехтина и запържете чесъна в него, докато омекне за 1-2 минути. Разбъркайте и нарязаните домати в мазнината. Натиснете с вилица, ако е необходимо. След това добавете босилека, солта и черния пипер. Оставете да къкри 15 минути. Накрая изсипете и водката и оставете да къкри още 15 минути. Сварете пастата пене в подсолена вода за десетина минути. Добавете я в тигана, след като я отцедите и варете още 10 минути. Разбъркайте хубаво и сервирайте.