IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Пътна обстановка
08:35 | 20 април 2015
Обновен: 15:03 | 25 април 2024

Пътищата във Варна са сухи и проходими

Продължават ремонтите в няколко района в града

По материала работи: Лиляна Трънкова
Пътищата във Варна са сухи и проходими

Сухи и проходими са пътищата във Варна и областта. Трафикът по направленията Варна – София и Варна – Бургас е спокоен.

Скоростта на движение по два участъка от автомагистрала „Хемус“ е ограничена до 90 км/ч. Ограничението е въведено на територията на областите Шумен и Варна от км 349+820 до км 369+320 /дясно платно/ и от км 349+820 до км 376+119 /ляво платно/. В тези отсечки е поставена вертикална сигнализация, ограничаваща скоростта на движение.

Продължават ремонтните дейности в няколко района на града. Временна организация на движение е въведена по бул. „Мария Луиза“ и бул. „Осми Приморски полк“ в участъка от бул. „Сливница“ до бул. „Цар Освободител“. Движението по отсечката се извършва двупосочно в едното платно.

Въведена е и временна организация на движението по бул. „Княз Борис I“, в участъка от пътен възел "Почивка" до Икономически университет. Трафикът се извършва двупосочно в южното пътно платно - откъм Морската градина.

Призовават се шофьорите да избират алтернативни маршрути, за да се избегнат задръствания. Временна организация на движение е в сила и за участък от пътя Варна - Виница между спирки „Резервоара“, „Моста“ и „Светкавица". В района е поставен нов светофар, който регулира движението, както и пътна сигнализация.

Коментари

Новини Варна