IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Избори 2021
12:30 | 21 ноември 2021
Обновен: 05:21 | 23 март 2024

За какво гласуваха Радев и Герджиков

Бойко Рашков: Искам да победи онзи кандидат, за който няма никакви съмнения за връзка със структури

По материала работи: Слав Велев
За какво гласуваха Радев и Герджиков

Нека постъпим с отговорност към днешния ден. Изборите се печелят от организираните, нека всеки намери 15 минути днес, нашата отговорност пред България е отговорност към собствения ни живот. Това заяви след като гласува Румен Радев, предаде БНТ.

"Нека сами определяме съдбата си и нашето бъдеще, а не даваме шанс другите да решават вместо нас. Днес е ден за избори и всякакви политически коментари са неуместни", допълни Румен Радев.

Гласувах за единството на нацията и затова да преодолеем всички кризи, които напоследък се множат във вътрешнополитически, икономически и външнополитически план. Това каза след като гласува Анастас Герджиков.

"Ако се справим с общи усилия с политическата, здравната и икономическата криза българите ще бъдат отново усмихнати и щастливи. Не мога да позная каква ще бъде избирателната активност, призовавам всички да гласуват", допълни Анастас Герджиков.

"Всички приказки за масово гласуване в Турция днес се опровергаха. Телевизиите показаха кадри от там и се видя, че секциите са празни", каза още Анастас Герджиков.

Той добави, че Бойко Рашков и днес се е опитал с инсинуации да убеди българските граждани как да подадат гласа си.

По-рано Рашков заяви след гласуването: "Гласувах и искам да победи онзи кандидат, за който няма никакви съмнения за връзка със структури, които доста дълго време влияеха върху нашето икономическо и политическо развитие. Сега опитват отново за 5 години да подкрепят кандидат, който те са издигнали за поста президент на Република България. Надявам се, че всички български граждани правят подобни оценки и че ще вземат най-правилното решение".

Коментари

Новини Варна