IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Избори 2021
08:20 | 27 февруари 2021
Обновен: 22:43 | 23 април 2024

Слави Трифонов е водач на листата си във Варна (ВИДЕО)

Шоуменът предпочете морската столица и Стара Загора вместо родния си Плевен

По материала работи: Слав Велев
Слави Трифонов е водач на листата си във Варна (ВИДЕО)

Слави Трифонов обяви кандидат-депутатите, които ще участват в листата на неговата партия "Има такъв народ" на парламентарните избори. Това се случи на живо във фейсбук страницата му и в ефира на телевизия 7/8.

Шоуменът-политик ще бъде водач на листите на „Има такъв народ” във Варна и Стара Загора на предстоящия парламентарен вот. 

Изборът на партията в ресор Здравеопазване са ръководителят на Лаборатория по експериментална имунология в Института по микробиология към БАН проф. Андрей Чорбанов, армейският хирург д-р Ивайло Христов и бившият шеф на Александровска болница доц. д-р Силви Кирилов.

С експертиза в икономиката и финансите кандидат-депутати ще са бившият експерт от КТ "Подкрепа" Мика Зайкова, банкерът Любомир Каримански и финансовият експерт Пламен Данаилов.

Правосъдните експерти на "Има такъв народ" ще са Александър Рашев, Андрей Михайлов и Паунита Петрова.

В сектор "Образование" бяха представени Юлия Чурленева, Пламен Николов и Светослав Георгиев.

За туризма са избрани завършилата в САЩ Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и швейцарският възпитаник Виктор Гетов.

Земеделието в листите на "Има такъв народ" ще представляват ветеринарният лекар и експерт по храните Цветанка Войнова, адвокатът по земеделско право и бивш представител на МЗ в Брюксел Пламен Абровски и инженерът по горско стопанство Данаил Найденов.

Енергетика - експертът и консултант Благой Голубаев, бившият шеф на НЕК и на "АЕЦ Козлодуй" Иван Хиновски и икономистът от БАН Теодора Пенева.

Спорт - световната шампионка по шах Антоанета Стефанова, адвокатът по спортно право Радостин Василев и шефът на БФ по хокей и треньор на националния ни тим Станислав Кънчев.

За Вътрешен ред и сигурност партията на Трифонов е заложила на бившия офицер от НСО Светлин Стоянов, бившия главен секретар на МВР проф. Николай Радулов и на експерта по сигурност Николай Бойчев.

"Изборите са на 4 април. Ние сме готови. Аз ще бъда водач на листа във Варна и в Стара Загора. Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще", завърши представянето на екипа си от кандидат-депутати Слави Трифонов.

Малко по-рано днес председателят на гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова заяви в Плевен, че ще си партнират преди и след парламентарните избори с партията на Слави Трифонов и с Демократична България. "Ние сме в добри отношения и готови за общи действия за опазване на изборите от различни манипулации", каза днес Манолова в пресклуба на БТА в Плевен.

Тя бе категорична, че това са естествените им партньори. По думите й, тъй като приоритетите на трите формации се припокриват, е нормално да си партнират. Имаме общи каузи, платформите ни са много близки, а най-важното е да демонтираме сегашния модел, подчерта Манолова. Тя заяви, че имат ясен план как 30-те милиарда от Европейския съюз да бъдат разпределени така, че България да стане държава с модерна икономика. Имаме план да реформираме България, изтъкна Манолова.

 

Коментари

Новини Варна