IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Морски бизнес
15:23 | 16 март 2020
Обновен: 18:38 | 18 април 2024

Рибари събарят коронавируса с ракия и туршия

Маринована и сушена рибка се ползва с вещина при "имунизацията"

По материала работи: Борис Проданов
Рибари събарят коронавируса с ракия и туршия

Ракия с туршия. Така наши рибари борят коронавируса в условията на извънредно положение. По примера на наши колеги от други медии разпитахме и "фигури" от даляните край Варна. Дозата (и при тях) е строго индивидуална и зависи от персоналните качества.

 

Логиката на тази превенция е подсказана от експерти, които разкриват, че алкохолът е смъртоносен за COVID-19 във всички негови форми.

 

Сваляме короната на вируса. Като остане самичък вече няма проблем, аргументират се морските вълци. За да не развива заразата резистентност по обед се жули ракия, вечер уиски или водка. Сутрините и ранният следобед са за вино. Маринована и сушена рибка се ползва с вещина при "имунизацията".

 

При първи случай на зараза има ясен план за действие - изолация с достатъчно питиета и мезе за 14 дни до пълно преборване на заразата. Надяват се новата чума да не ги сполети и скоро пак да излязат за риба.

 

Прочетете още: Много варненци отпътуваха към родните си места

Коментари

Новини Варна